Pàgines

divendres, 24 de maig del 2013

Cap mena de respecte, senyora Camacho

En qualsevol tipus de debat s’acostuma a utilitzar una expressió políticament correcta com és la de dir que tot és defensable, però sempre dins d’un respecte envers l’adversari. A vegades, no cal que pretenguem convèncer els altres, i n’hi hauria prou amb l’objectiu d’aconseguir que els altres ens entenguin una mica més, i nosaltres entendre’ls millor a ells. Potser apel·lant a aquesta idea la senyora Sánchez Camacho reclamava al Parlament de Catalunya respecte per la Delegada del Govern espanyol, Llanos de Luna.

Doncs, no, senyora Camacho. A mi no em mereix cap mena de respecte qui es dedica només a perseguir els símbols de Catalunya i a limitar la llibertat d’expressió dels ciutadans a través dels seus ajuntaments, per acabar retent homenatge al nazisme. No em mereix cap mena de respecte un partit que no condemna el terrorisme més sanguinari del segle XX a l’Estat espanyol, com va ser el franquisme, col·laborador a més del nazisme alemany. No em mereix cap mena de respecte qui és capaç d’ordir totes les trames possibles per intentar trencar la cohesió de la societat catalana, a base de crear conflictes allà on hi havia perfecta convivència. No em mereix cap mena de respecte qui nega als catalans el dret a existir com a país, i conseqüentment el dret a decidir sobre el seu futur. No em mereix cap mena de respecte un partit polític que menteix constantment la ciutadania, i que ha espoliat les arques públiques per a poder-se repartir sobresous camuflats en sobres Bàrcenas....

Puc respectar i respecto, encara que hi discrepi radicalment, aquells ciutadans que honestament creuen que Catalunya no necessita separar-se d’Espanya, els qui no creuen que sigui important salvaguardar la nostra llengua, els qui no veuen cap raó perquè els catalans no haguem de continuar contribuint a sostenir aquest Estat amb el qual s’identifiquen... però no em mereixen cap mena de respecte individus com la Llanos de Luna i partits com el Partit Popular, que fan de l’odi contra Catalunya i contra els catalans la seva principal motivació política, a part de l’enriquiment personal a través de totes les trames corruptes que ara s’estan descobrint. No em mereixen cap mena de respecte, senyora Camacho!